Altertavle

Det måske største blikfang i selve kirkesalen er den smukke altertavle, som også udgør skydedøren ind til menighedssalen. Tavlen er belagt med slagmetal og dekoreret med to bibeltekster oveni hinanden og er fremstillet af den danske billedkunstner Eiler Madsen. 

Med 40 cm høje sorte typer står indledningen til Første Mosebog: ”I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden. Og jorden var øde og tom, og det var mørke over verdensdybet. Men Guds Ånd svævede over vand.”

Og med mindre, 20 cm hvide typer, indledning til Johannes-Evangeliet: ” I begyndelsen var Ordet, og Ordet var hos Gud og Ordet var Gud. Dette var i begyndelsen hos Gud. Alt er blevet til ved det, og uden det blev intet til af det, som er. I det var liv, og livet var menneskenes lys. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. Der fremstod et menneske, udsendt fra Gud: hans navn var Johannes. Han kom til et vidnesbyrd for at vidne om lyset, for at alle skulle komme til tro ved ham. Selv var han ikke lyset. Det sande lys, som oplyser ethvert menneske var ved at …”